Постинг
11.08.2011 17:48 -
Възможно ли е сметищата да не миришат!? Как се постига това!?!
Автор: mirizma
Категория: Технологии
Прочетен: 1849 Коментари: 1 Гласове:
Последна промяна: 11.08.2011 17:52
Прочетен: 1849 Коментари: 1 Гласове:
0
Последна промяна: 11.08.2011 17:52
www.ekomakc.com
АнтиСмрад
е течен препарат, съдържащ микроорганизми, хранителни компоненти за растеж и продукти за директна реакция с вещества, съдържащи азот и сяра. Прилага се на места, където се извършва процес на гниене и отделяне на неприятни миризми.
Указания за употреба
АнтиСмрад е готов за употреба продукт.
Използвайте разпръскващо устройство – пръскалка, спрей, разливен дозатор и други – за разпръскване на продукта върху повърхността. Дозировката зависи от нивото на миризмите, като препоръчителната е 20 - 50 мл на 100 кг маса.
Съхранение и безопасност:
Избягвайте достъп до очите. Не поемайте през устата.
Проблеми при процеси на ферментация (гниене)
Основният проблем при неконтролираната ферментация (гниене) е отделянето на неприятни миризми.
АнтиСмрад
е течен препарат, съдържащ микроорганизми, хранителни компоненти за растеж и продукти за директна реакция с вещества, съдържащи азот и сяра. Прилага се на места, където се извършва процес на гниене и отделяне на неприятни миризми.
Предимства на АнтиСмрад
- удобна система за перфектно обезмирисяване и поддръжка на места, където има гниене
- дълготраен ефект на обезмирисяване
-
ефективен и безопасен заместител на хлорна вар, формалдехид и кватернерни съединения
-
снижава нивата на ХПК и БПК в крайният отпадък
-
продукт, стабилен спрямо природните условия и действието на дезинфектанти.
Как действа Анти Смрад
Указания за употреба
АнтиСмрад е готов за употреба продукт.
Използвайте разпръскващо устройство – пръскалка, спрей, разливен дозатор и други – за разпръскване на продукта върху повърхността. Дозировката зависи от нивото на миризмите, като препоръчителната е 20 - 50 мл на 100 кг маса.
Съхранение и безопасност:
Избягвайте достъп до очите. Не поемайте през устата.
Проблеми при процеси на ферментация (гниене)
Основният проблем при неконтролираната ферментация (гниене) е отделянето на неприятни миризми.
- Местата, където се извършват процеси на гниене са богати на микроорганизми, като тези от анаеробен произход (които работят без или с оскъдно съдържание на кислород) преобладават поради недостатъчно хранителни компоненти за аеробните микроорганизми (които работят в кислородна среда).Като резултат процесите на ферментация са непълни и се образуват неприятни миризми от вещества, съдържащи азот и сяра.
Тагове:
Боклукът на половин България поема на пъ...
1 милиард лева отиват за строеж на депа ...
България пред 50 000 евро дневна глоба з...
1 милиард лева отиват за строеж на депа ...
България пред 50 000 евро дневна глоба з...
Търсене
За този блог
Гласове: 1
Архив