Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2011 17:48 - Възможно ли е сметищата да не миришат!? Как се постига това!?!
Автор: mirizma Категория: Технологии   
Прочетен: 1849 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 11.08.2011 17:52


www.ekomakc.com

АнтиСмрад

е течен препарат, съдържащ микроорганизми, хранителни компоненти за растеж и продукти за директна реакция с вещества, съдържащи азот и сяра. Прилага се на места, където се извършва процес на гниене и отделяне на неприятни миризми.

Предимства на АнтиСмрад

  •   удобна система за перфектно обезмирисяване и поддръжка на места, където има гниене
  • дълготраен ефект на обезмирисяване
  • ефективен и безопасен заместител на хлорна вар, формалдехид и кватернерни съединения

  • снижава нивата на ХПК и БПК в крайният отпадък

  • продукт, стабилен спрямо природните условия и действието на дезинфектанти.


    Как действа Анти Смрад
   АнтиСмрад съдържа неорганични и органични хранителни компоненти за растеж на аеробните микроорганизми, които им помагат да вземат превес над тези от анаеробен произход. Така при процеса на ферментация (гниене) не се отделят миризливи вещества. Освен това компонентите в АнтиСмрад влизат в директна реакция с неприятно миришещите вещества, съдържащи азот и сяра и така ги неутрализират.

Указания за употреба
   АнтиСмрад е готов за употреба продукт.
Използвайте разпръскващо устройство – пръскалка, спрей, разливен дозатор и други – за разпръскване на продукта върху повърхността. Дозировката зависи от нивото на миризмите, като препоръчителната е 20 - 50 мл на 100 кг маса.
Съхранение и безопасност:

  Избягвайте достъп до очите. Не поемайте през устата.
Проблеми при процеси на ферментация (гниене)
Основният проблем при неконтролираната ферментация (гниене) е отделянето на неприятни миризми.
  •     Местата, където се извършват процеси на гниене са богати на микроорганизми, като тези от анаеробен произход (които работят без или с оскъдно съдържание на кислород) преобладават поради недостатъчно хранителни компоненти за аеробните микроорганизми (които работят в кислородна среда).Като резултат процесите на ферментация са непълни и се образуват неприятни миризми от вещества, съдържащи азот и сяра.



Гласувай:
0



1. анонимен - pipinana
11.08.2011 18:04
taka kak e???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mirizma
Категория: Технологии
Прочетен: 38490
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930