Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2011 17:31 - Къде се събират мазнините? И какво можем да направим с тях
Автор: mirizma Категория: Технологии   
Прочетен: 1406 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 11.08.2011 17:36


Здравейте казвам се Еленочка Ангелова.  Много бих искала да ви дам информация за продукти, които биха решили много от вашите проблеми възникващи по време на производствения процес. Ще се радвам ако бъда полезна, тъй като с минимални средства бихте повишили КПД и бихте намалили разходите в производствения процес.

  www.ekomakc.com
www.ekomakcapi.com
www.preparati.bg

SUKAClean-GR/C Зa

Разграждане на органични мазнини

 

 SUKAClean-GR/C е биоензимен препарат за разграждане на органични мазнини в мазноуловители, колектори, шахти, утайници, септични ями, канализационни системи и др. места където се натрупват мазнини.

Предимствата на SUKAClean-GR/C :

 SUKAClean-GR/C не е химичен продукт

  *съкращава броя изпразвания на мазниноуловителя, като след няколкомесечно третиране отпада напълно нуждата от почистването му

   * премахва миризмите

   * разгражда мазнините и не ги пропуска в канализацията

   * предпазва от затлачване и „връщане” на канализацията

   * продукт без съдържание на сода или киселина, безопасен за тръби и мазниноуловители

    екологично чист продукт, подпомагащ ефективно цялостната система за обработка на отпадъците

 Редовното третиране с препарат SUKACLean GR/C Ви гарантира безпроблемна работа от мивката до последната точка на канализационната система независимо от това дали сте на централна канализация или на децентрализирано обработване на отпадъчната вода.

Характеристика:

 SUKAClean-GR/C е прахообразен препарат на базата на микроорганизми, ензими и хранителни компоненти, който разгражда и усвоява мазнини, целулоза, нишесте, повърхностно-активни вещества и други.

 Наредба № 7 от 2000 г. за условията и реда за заустване на производствени отпадъчни води в канализационните системи на населените места (ДВ, бр. 98 от 2000 г.).

 Отпадъчните води от съоръжения и производствени дейности, които не отговарят на изискванията за заустване, се третират с SUKAClean-GR / C.

 По закон се предвиждат местни пречиствателни съоръжения преди включване на отпадъчните води в канализационната мрежа на урбанизираните територии. Тези съоръжения се третират с SUKAClean-GR/C.

 Отпадъчните води от кухните на обществено-обслужващи обекти (ресторанти, столове и др.) се включват в канализационната система след преминаване през мазниноуловители  SUKAClean-GR/C е препарата с който трябва да се третира мазниноуловителя за да не се предизвика запушване или др. проблеми с канализацията.
 Мазниноуловителите се поставят в ресторанти и столове с цел излишъка от мазнини да не премине в канализацията. Основните проблеми с тях са: нужда от често изпразване, струващо пари и време; залпово преминаване на мазнини в пречиствателната станция и съответно плащане на глоби; натрупване на миризми.

Фирма  ЕКО-МАКС-БИО проектира, изработва и монтира  мазноуловители с всякакви размери, съобразени  с конкретните нужди и специфични изисквания на всеки клиент

Мазниноуловителите се поставят в ресторанти и столове с цел излишъка от мазнини да не премине в канализацията.

 Мазноуловителите предотвратяват:

·         *нужда от често изпразване, струващо пари и време;

·         *преминаване на натрупали се мазнини в пречиствателната станция и съответно плащане на глоби;

·         *предотвратява  проблемите със запушването и затлачване на отходни тръби,свързани с натрупването на хранителни отпадъци по стените на тръбите.


  Как действаSUKAClean-GR/C?

 SUKAClean-GR/C е прахообразен препарат на основата на микроорганизми и ензими.

 Микроорганизмите живеят и се размножават, използвайки отпадъците /мазнини, косми, сапун, повърхностно актовни вещества и др. органични отпадъци/, като източник на храна. За целта те произвеждат ензими, които разрушават сложните органични молекули на по-прости, които впоследствие влизат в клетките на микроорганизмите, където и завършва процеса на разграждане.

 SUKAClean-GR/C включва липаза за разграждане на мазнини, протеаза за разграждане на протеини (каквито са месото и сиренето), амилаза за разграждане на нишесте (основен компонент в картофите, хляба и ориза), целулаза за разграждане на целулозните влакна на плодове и зеленчуци и др.

 Принцип на работа:

 Принципа на разграждане е копиран от природата.

 Там всички органични вещества, независимо от това дали са от животински или растителен произход се разграждат по един и същи принцип и така се осъществява кръговрата на материята в природата.

Първо ензимите, като готвачи подготвят храната за бактериите, като раздробяват дългите полимерни вериги и ги превращат в мономери за да послужат за храна на бактериите.

 Всяка една бактерия изяжда толкова храна колкото е собственното и тегло за една минута. Щом има храна, бактериите се размножават /клетъчно деление/ на всеки тридесет минути.

В един грам препарат има около един трилион бактерии и на всеки тридесет минути те се удвояват при благоприятни условия. Характерно за процеса на декомпозиране на органичните вещества е, че всеки ензим работи само на един субстрад на принципа ключ ключалка.

  

 ЕКО-МАКС-БИО ЕООД

 Изключителе представител на SUKAHAN (WEIFANG) Bio-Technology Co. Ltd; BioAktiv

 София, ул. Кораб планина 22, тел./факс 02/868-31-23, 02/8685519, 087 8621509 e-mail:ekomakc@abv.bg




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mirizma
Категория: Технологии
Прочетен: 38475
Постинги: 7
Коментари: 2
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930